Woningontruiming Alphen a/d Rijn

Wij realiseren uw woningontruiming in Alphen a/d Rijn naar wens

Uwontruimer.nl is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf met een uitgebreid werkgebied. Bovendien realiseren uw woningontruiming in Alphen a/d Rijn professioneel en tegen een aantrekkelijke prijs.

(+31) 653929145Vragen? Bel ons direct

Uwontruimer.nl doet ook aan woningontruiming in aangrensende gemeente Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Woerden

Elke woningontruiming in uniek. Daarom komen onze medewerkers graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte in Alphen a/d Rijn en omgeving. Op de locatie wordt bekeken hoe de ontruiming het beste uitgevoerd kan worden en welke hulpmiddelen daarbij nodig zijn. Denk hierbij aan een afval container, verhuiswagen of eventueel een verhuislift. Doordaat wij alle hulpmiddelen in huis hebben kan uwontruimer.nl de ontruiming vakkundig uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs. Wij werken enkel met vakmensen en we hebben al ruim 8 jaar ervaring als ontruimer. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte in de gemeente Alphen a/d Rijn.

Onze aanvullende diensten voor een woningontruiming in

-Vloerverwijdering
-Schoonmaak
-opknap en klus-werkzaamheden
-Seniorenverhuizing
-opslag van inboedel
-tuin opschonen
-Bezemschone oplevering

Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal naar wens opgeleverd wordt van de verhuurder/makelaar. Wilt u meer informatie over het opleveren van een huurwoning? Klink dan op deze link.

Uw ontruimer voor een ontruiming na overlijden in Alphen a/d Rijn

Inboedel opkoper

Na het overlijden van een dierbare kan het voorkomen dat er een ontruiming moet plaatsvinden. Zo een woningontruiming kan een emotionele gebeurtenis zijn en dient respectvol uitgevoerd te worden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u hierbij te adviseren en een gratis offerte te maken. We kunnen hierbij ook eventuele vragen beantwoorden en bespreken wat er met de inboedel dient te gebeuren. Moet de inboedel naar de nabestaande gebracht worden of moet er een andere bestemming voor gevonden worden? Misschien zoekt u een opkoper voor de inboedel in dat geval kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verschaffen. Wij zorgen ervoor de de inboedel naar wens opgeleverd wordt en we zorgen dat zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Wij werken hiervoor samen met diverse kringlooporganisaties en andere stichtingen.

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Aarlanderveen – Benthuizen – Boskoop – Groenendijk – Hazerswoude-Dorp -Hazerswoude-Rijndijk – Koudekerk aan den Rijn – Leiden – Zwammerdam 

Meer informatie over onze werkwijze

werkwijze
Call Now ButtonBel ons nu