Joop en Lida Timmer
Joop en Lida Timmer
2023-11-27
Wij zijn heel blij met dit bedrijf. Ze hebben het hele huis van mijn vader ontruimd en schoon opgeleverd. Alles volgens afspraak voor een nette prijs. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen Super.
Nancy Meijer
Nancy Meijer
2023-11-16
Snelle en goede service. Binnen 1 dag een appartement ontruimd i.v.m. overlijden. Super snel en goed geholpen.
Peter
Peter
2023-10-28
We zijn super tevreden hoe ontruimen.nl het huis van mijn ouders heeft leeg gehaald.Goed georganiseerd en harde werkers. Ok heel vriendelijk. Hielden slechts 1 keer een pauze. Alles ging in goed overleg en uiteindelijk top bezemschoon achter gelaten. Kan het iedereen aanbevelen.
Paul Rob
Paul Rob
2023-08-24
Wat een ongelofelijke prestatie leveren deze jongens! Wat een wekenklus lijkt, fixen deze jongens in een dag. Leeg, schoon en alles volgens afspraak. Dat de klus langer duurde dan de ingeschatte tijd daar draaien ze hun hand niet voor om… paar uurtjes ‘extra gas geven’ en de klus is geleverd voor het afgesproken, zeer redelijke, bedrag. Echt… Grote klasse!!! Dank mannen 👍
Erik Smit
Erik Smit
2023-08-22
Plezierig contact. Goede prijs voor het leeghalen van een appartement. Netjes opgeleverd.
Wypke Rusticus
Wypke Rusticus
2023-08-22
Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29

De pagina kan niet worden gevonden. Probeer het eens via de navigatie.