Woningontruiming Hilversum

Diensten

Woningontruiming

Bedrijfsontruiming

Spoedontruiming

Vloerverwijdering 

Inboedel opkoop

Verhuizen

Laat ons uw woningontruiming verzorgen in Hilversum

Vragen? Neem direct contact op

Heeft u hulp nodig in Hilversum voor uw woningontruiming? Uw ontruimer is een specialist op het gebied van boedelruiming en wij helpen u graag verder. Wij staan bekend om onze maatschappelijke werkwijze. U kunt er op vertrouwen dat wij professioneel en discreet te werk gaan met uw ontruiming. Door onze ruime ervaring zorgen wij voor maatwerk afgestemd op elk type ontruiming. Wij hanteren de scherpste prijs voor een woningontruiming in Hilversum. Meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte ontvangen? Bel  06 53 92 91 45 of vul een contactformulier in.

Uw ontruimer:

Snelle service & 100% klanttevredenheid
Duurzaam, zoveel mogelijk wordt hergebruikt
Persoonlijke benadering en contact
Maatschappelijk, professioneel en discreet
Wij zijn uw ontruimer en we zijn er voor u!

Seniorenverhuizing

Is de reden voor een huisontruiming een seniorenverhuizing? Vaak kunnen niet alle spullen mee naar de nieuwe locatie. U weet misschien niet waar u moet beginnen of u heeft geen zin of tijd om het zelf uit te voeren. Dan kunt u ons inschakelen, wij nemen de hele ontruiming uit handen en we zorgen dat de woning wordt opgeleverd naar uw eisen. Denk hierbij aan bezemschoon en aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en het dichten van gaatjes in de muur, wegwerken van elektra, verwijderen van gordijnrails en zonneschermen. Elke ontruiming is uniek en vraagt daarom om maatwerk. Benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact op voor een gratis offerte.

10 jaar ervaring

Zorgkamer tot boerderij, wij hebben ruim 10 jaar ervaring en wij zorgen ervoor dat uw woningontruiming vakkundig wordt uitgevoerd van A tot Z. Ontruimen, afvoeren van afval, inboedelopkoop wij ontzorgen u volledig.

eer informatie over onze werkwijze en kosten van ontruiming? Plan eenvoudig een afspraak in voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte.

Jurriën en Koen

Uw ontruimer is opgericht door 2 bekende ondernemers uit de regio. Met een achtergrond in roerende goederen en welzijnswerk. Opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt, daarom dragen wij ook de naam uw ontruimer, wij zijn er voor u!

Huis leegmaken na overlijden

Na het overlijden van een naaste moeten er een hoop zaken geregeld worden. Soms is er ook sprake van een ontruiming. Een emotionele tijd waarin u een betrouwbare partner zoekt. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen en wij gaan netjes en discreet te werk zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Voor meer informatie over een huis leegmaken na overlijden kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn actief in de regio Hilversum en wij komen kosteloos bij u langs voor een gratis offerte.

Wij kopen uw inboedel

Zoekt u een opkoper voor uw inboedel? Wij vertrekken u een aantrekkelijk bedrag voor uw goederen. Tevens kunnen wij uw ontruiming verzorgen waarbij de waarde van uw goederen in mindering kunnen worden gebracht van het offerte bedrag. Neem contact op voor een gratis taxatie.

Contact

Telefoon: 06 53 92 91 45

Email: info@uwontruimer.nl

Contactformulier

contactformulier

Neem direct contact op voor een gratis offerte

contactwerkwijze