Ontruimingsbedrijf Amsterdam

Woningontruiming

woningontruiming

Bedrijfsontruiming

woningontruiming

Spoedontruiming

woningontruiming

Verhuizen

Vloerverwijdering

Inboedel opkoop

Ontruimingsbedrijf in Amsterdam: úw ontruimer in de regio Amsterdam, Zaandam, Amstelveen, Diemen, Haarlem. Actief in héél Nederland.

Professioneel ontruimingsbedrijf in Amsterdam

Vragen? Bel direct

Wij zijn een ontruimingsbedrijf in Amsterdam met een uitgebreide service en een hoge klanttevredenheid. In het bijzonder voor woningontruiming, maar wij voeren nog veel meer soorten ontruimingen uit.

Deze services verlenen wij onder andere:
– Ontruimen van bedrijfspanden
– Woning- en huisontruiming
– Ontruimen na overlijden
– Opkopen van inboedel
– Seniorenverhuizing
– Spoedontruiming (binnen 24 uur)
– Sloopwerkzaamheden
– Klus en herstelwerkzaamheden voor de eisen van de oplevering

Woningontruiming in Amsterdam met een goede oplevering door ons ontruimingsbedrijf

Werkwijze

Betrouwbaar ontruimingsbedrijf in de regio Amsterdam. In de ontruimingsbranche zijn veel sjacheraars aan het werk. Afspraken worden niet nagekomen en u komt in de problemen met de oplevering. Daarom komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Immers is elke ontruiming uniek en vraagt daarom om een specifieke aanpak. Op dezelfde wijze gaan wij te werk met een bedrijfsontruiming of een huis leegmaken na overlijden. Aangezien bij een spoedontruiming haast is geboden werken wij daar anders. In geval van een spoedontruiming neemt u Z.S.M telefonisch contact op met ons. Als gevolge van overlijden van iemand die in een zorgkamer verblijft komt een spoedontruiming veel voor. Waardoor een ontruiming soms binnen 24uur moet plaatsvinden. In dat geval gaan wij gelijk over tot ontruimen en kunt u hier lezen wat het protocol is bij een spoedontruiming.

Zoekt u een ontruimingsbedrijf in Amsterdam? Evenzeer kunnen wij uw inboedel opkopen

opkopen inboedel

Wij zijn een ontruimingsbedrijf in Amsterdam welke ook uw inboedel opkoopt. Elke soort inboedel is hierbij denkbaar. Zowel bedrijfsinventaris als huis- en woninginboedel. Aangezien dit vaak hand in hand gaat met een ontruiming kunnen wij u op dit gebied volledig ontzorgen. Niettemin kunt u bij ons contant geld krijgen voor uw spullen of we kunnen het in mindering brengen van het offertebedrag van een eventuele ontruiming. In aanmerking komende spullen voor opkoop zijn onder andere:


– Bedrijfsinventaris
– Vintage en Scandinavisch design meubelen
– Italiaans design meubels
– Nederlands design meubels
– Antiek
– Beelden
– Kunstwerken
– Schilderijen en tekeningen
– Alles uit de jaren 50 / 60


Desondanks twijfelt u of uw goederen in aanmerking komen? Stuur ons dan een foto, dan geven wij aan de hand daarvan een prijsindicatie. Stuur naar het volgende mailadres uw foto’s: info@uwontruimer.nl. Indien u meer informatie wil over onze inboedel opkoop kunt u terecht op deze pagina.

Een huis leegmaken na overlijden kunt u dikwijls aan ons overlaten

In geval van overlijden moet u als nabestaande een hoop regelen terwijl er vaak sprake is van verdriet en/of andere emoties. Daarnaast is er vaak ook sprake van een ontruiming. Niettemin is niet iedereen is staat om de ontruiming zelf uit te voeren. Een ontruiming is veel werk en spullen kunnen een herinnering naar boven roepen. Maar u moet ook een nieuwe bestemming voor deze spullen vinden. Immers kunt u niet alles in uw eigen huis zetten. Uwontruimer.nl weet wel raad met deze spullen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van kringlooporganisaties en goede doelen zodat zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Kortom een bewogen tijd waarin u er misschien voor kiest om de ontruiming uit te besteden. Wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied. Bovendien werken wij transparant en met persoonlijk contact. Ten slotte wilt u wel een betrouwbare partner aan wie u de sleutels toevertrouwd.

Gratis offerteWerkwijze

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over onze werkwijze

Direct een vrijblijvende offerte

Gratis offerte
Call Now ButtonBel ons nu