over ons

Uwontruimer is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf 

Vragen? Bel direct 06 53 92 91 45

Wij weten dankzij onze ruime ervaring wat er bij een ontruiming komt kijken. Elke ontruiming is uniek en mensenwerk. Verhuizen, ontruimen, kleine kluswerkzaamheden, wij doen alles om uw ontruiming tot een succes te brengen.

Opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt

Oprichter van Uwontruimer is Jurriën Kuijper, hij is ruim 8 jaar werkzaam geweest voor diversen stichtingen en kringlooporganisaties en heeft daar veel ervaring opgedaan in het taxeren van roerende goederen en het ontruimen van woningen.

“Tijdens mijn werk voor diverse stichtingen, die zich richten op ontruimingen en verhuizingen. Merkte ik dat er een behoefte is aan een betrouwbare en professionele organisatie die u daarbij kan helpen.”


Dankzij de ervaring van Jurriën in kringloopwinkels, veilingen en internetverkopen kunnen wij u vertellen wat uw inboedel voor waarde heeft en kunnen wij u er een eerlijke prijs voor verstrekken of voor u laten veilen.

Duurzaam

Wij zijn een duurzaam bedrijf dat zoveel mogelijk hergebruikt. Bij een ontruiming blijven vaak nog een heleboel bruikbare goederen over. Daarom werken we samen met diverse kringlooporganisaties en andere goede doelen om nog veel meer mensen gelukkig te maken met uw restboedel.

Contact

Wij staan u graag telefonisch te woord voor vragen over onze uitgebreide dienstverlening, u kun ons bereiken op +31 653929145 Email: info@uwontruimer.nl

Contact

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Jurriën Kuijper

Regiomanager / taxateur

10 jaar ervaring op het gebied van woningontruiming en taxatie van roerende goederen

Koen Sijlmans

Accountmanager

Contactpersoon en tevens uw eerste aanspreekpunt bij een woningontruiming.

Meer informatie over onze werkwijze

Direct een vrijblijvende offerte

Gratis offerte

Dit zeggen klanten over ons

Duurzaam bedrijf

tevreden klanten

klantbeoordeling
Call Now ButtonBel ons nu