Woningontruiming Den Haag

Diensten

woningontruiming

Woningontruiming

Bedrijfsontruiming

woningontruiming

Spoedontruiming

woningontruiming

Verhuizen

Vloerverwijdering

inboedel opkoop

Inboedel opkoop

De juiste ontruimer voor uw woningontruiming in Den Haag

Vragen? Neem direct contact op

Woningontruiming Den Haag verzorgd van A tot Z

Werkwijze

Woningontruiming in Den Haag is een arbeidsintensief karwei. Soms is een ontruiming noodzakelijk, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of bij een faillissement maar ook bij het overlijden kan het voorkomen dat u een woning heeft die ontruimd moet worden.

Staat u tegenover een woningontruiming?

Vraag nu een gratis offerte aan.

U kunt op deze pagina meer lezen over een ontruiming en wat de gemiddelde kosten zijn van de werkzaamheden. Kiest u voor een professional voor het ontruimen dan wordt de wordt het pand volledig ontruimd en bezemschoon opgeleverd.

Kies daarom voor een professioneel ontruimingsbedrijf.

Woningontruiming Den Haag

Opkoop service

Wel of niet een ontruimingsbedrijf inschakelen voor uw woningontruiming?


Waarom wel uw woningontruiming in Den Haag uitbesteden aan een woningontruimer? Een woningontruiming kost veel tijd en energie bovendien is het vaak zwaar werk. Ook kan voor betrokkenen personen emoties naar boven brengen vooral na het overlijden of bij een faillissement.


Uwontruimer.nl neemt uw zware werk uit handen. Wij hebben veel ervaring en we werken zeer efficiënt en duurzaam, zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Uw ontruiming gaat een stuk sneller als u het ons laat doen. Doorgaans ontruimen we de woning binnen 1 dag.


De voordelen van uwontruimer.nl
-Het zware werk wordt uit handen genomen
-Ontruiming vindt doorgaans plaats binnen 1 dag
-U wordt volledig ontzorgt

Volledige woningontruiming van A tot Z

Moet de woning in Den Haag leeggehaald worden wanneer er sprake is van een verhuizing of na het overlijden van een dierbare? Het is niet alleen een zware klus, het kan ook zeer beladen zijn. Zeker na het overlijden van een dierbare. Schakel dan een ontruimingsbedrijf in voor een professionele en zorgeloze afhandeling.

Woningontruiming van A tot Z

Uw spullen worden gesorteerd en er wordt onderscheid gemaakt tussen bruikbare spullen en wat niet geschikt is voor hergebruik wordt afgevoerd. U kunt in goed overleg en met duidelijke afspraken uw inboedel laten opkopen door ons. Wij geven u een aantrekkelijke prijs en we werken transparant. Nadat de inboedel is verwijderd maken onze vakmensen de woning helemaal schoon. Kleine klusjes zoals het verwijderen van spijkers en schroeven of het verven van een muur worden naar wens uitgevoerd.


Wat kost een woningontruiming?  Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Ontruimingsbedrijf Den Haag

Hoe gaat een ontruiming in zijn werk?


Is er sprake van een woningontruiming? Maak dan eerst een afspraak met een ontruimingsbedrijf en bespreek wat de wensen en eisen zijn. Aan de hand van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden maakt de professional een schatting van de tijd en manuren die daarvoor nodig is.


Op de dag van de ontruiming:


De vakmensen zullen eerst alles sorteren, hierin zal onderscheid gemaakt worden tussen bruikbare spullen en afval. Kleingoed wordt in speciale kratten gedaan en beschikbaar gesteld voor hergebruik. Bij een verhuizing zal alles in verhuisdozen gepakt worden. Overige inboedel die nog een waarde vertegenwoordigt kunnen wij opkopen naar waarde. Nadat alle spullen uit de woning verwijderd zijn halen de professionals de vloeren en gordijnen desgewenst weg. Tot slot wordt de woning schoongemaakt.

Woning ontruimen Den Haag

Er wordt aan de hand van de werkzaamheden onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten ontruimingen. Zo is er sprake van een boedelruiming als u alleen de inboedel wilt laten verwijderen. En bij het leeghalen van een winkel of bedrijfspand spreken we van een bedrijfsontruiming.

Hieronder enkele toelichtingen:

Spoedontruiming? Neem direct contact op!

Een spoedontruiming komt veelal voor na het overlijden van een naaste in een zorgkamer. Dan heeft u vaak maar een paar dagen om de kamer leeg te maken voordat de nieuwe bewoner de woning betrekt. In deze tijd moeten een hoop zaken geregeld worden en heeft u wel wat anders aan u hoofd zoals het verwerken van uw verlies.

Bedrijfsontruiming Den Haag

Uw bedrijf gaat verhuizen of is er sprake van een faillissement? Uw winkel of bedrijfspand moet leeg en bezemschoon opgeleverd worden. Schakel dan een ontruimingsbedrijf in voor een zorgeloze afhandeling. Dit scheelt u tijd en energie die u wellicht beter kunt gebruiken voor andere zaken.

Huisontruiming Den Haag

Het ontruimen van een huis is vaak veel werk. Wat wilt u behouden en wat kan er weg? Dat zijn vaak moeilijke keuzes, zeker als er sprake is van een verhuizing dan kan vaak niet alles mee. Bij een seniorenverhuizing blijft er vaak een hoop meubilair en inboedel achter. Dan kunnen wij deze boedel opkopen én de woning ontruimen.


Wij nemen alles voor u uit handen voor de huisontruiming. Alles wordt zorgvuldig ingepakt en we zorgen voor vervoer van inboedel naar de nieuwe woning.

Woning leeghalen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare heeft u veel zaken aan uw hoofd. U moet dan het verlies verwerken en wellicht ook een uitvaart regelen. Een bewogen tijd waarin het ontruimen van de woning u al snel te veel wordt. Dan is het fijn als u professionele partner kan vinden die dit begrijpt en de ontruiming voor u kan uitvoeren. Uwontuimer.nl is een professioneel bedrijf en wij begrijpen uw situatie maar al te goed. Wij hebben al veel ontruimingen in vergelijkbare situaties uitgevoerd. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet.

Opkoop inboedel

Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel waar u vanaf wilt? Dan heeft u verschillende keuzes om de boedel te verkopen. Zo kunt u terecht op diverse internetsites en veilingen om van u inboedel af te komen. Dit brengt enige zorg met zich mee en u weet niet wat u voor uw inboedel krijgt. Uwontruimer.nl heeft ervaren taxateurs in dienst die u hierbij kunnen helpen. Een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel én wij kunnen ook nog eens de ontruiming voor u uitvoeren.


Contact
Telefoon: 06 53 92 91 45
Email: info@uwontruimer.nl
Contactformulier

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Laatste Nieuws

Woningontruiming Amsterdam Buitenveldert

Woningontruiming Amsterdam Buitenveldert

Woningontruiming Amsterdam Buitenveldert. Vanwege Covid-19 zijn er een hoop expats halsoverkop vertrokken naar land van herkomst. Hierdoor krijgen wij een hoop aanvragen binnen voor het ontruimen van woningen. Hier hebben[…]

Read more
woningontruiming voorschoten

Woningontruiming Voorschoten | Vakkundig met Verhuislift

Een ontruiming op de 5e verdieping is ook geen probleem voor Úw Ontruimer! Woningontruiming Voorschoten

Read more
Woningontruiming Katwijk

Woningontruiming Katwijk

Katwijks Christelijks Mannenkoor Jubilate is al meer dan 70 jaar een begrip in Katwijk als zangkoor, kringloopwinkel en op het gebied van woningontruiming. Wij hebben in samenwerking met Jubilate een[…]

Read more

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Gratis offerte

Loosduinen – Kijkduin – Scheveningen – RotterdamAmsterdamOegstgeest – Leiden

Call Now ButtonBel ons nu