woningontruiming Heemskerk

Professional inschakelen bij een woningontruiming in Heemskerk

Woningontruiming in Heemskerk vakkundig en duurzaam

Meer informatie over onze werkwijzeVragen? 06 53 92 91 45

Woningontruiming of huis leegmaken na overlijden in Heemskerk kan gepaard gaan met verdriet of anderen emoties. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste neem u contact op met ons en u legt uit wat de situatie is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 53 92 91 45 via de email: info@uwontruimer.nl of vul een contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens komen wij persoonlijk bij u langs. Omdat elke ontruiming uniek is en wij een goed beeld moeten hebben van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een offerte. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij over tot de ontruiming. Deze duurt doorgaans één volle dag. U hoeft niet aanwezig te zijn ten tijde van de ontruiming. Wij adviseren dit meestal ook omdat het emoties naar boven kan brengen. Aan het einde van de ontruiming lopen we met u een rondje door de woning om te kijken of de oplevering naar wens is verlopen. 

Inboedelservice combinatie met woningontruiming in Heemskerk

Een woningontruiming in combinatie met onze inboedelservice. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij deze opkopen naar waarde. Dit wordt dan in korting gebracht op het uiteindelijke offertebedrag.
Waardevolle inboedel:
– Antiek
– Vintage
– Design
– Merken zoals Gispen, Pastoe, Chesterfield
Benieuwd of u een waardevolle inboedel heeft? Neem contact op onze medewerkers staan u graag te woord. Eventueel komen we langs voor een bezichtiging of een inventarisatie. U kunt ons ook een foto sturen over de mail: info@uwontruimer.nl

Aantrekkelijke prijs en goedkoopste in de regio

Wij hanteren zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Heemskerk. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij hebben service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Wijs treven dan ook naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dagelijks actief in de regio daarom kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook voor spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur de locatie ontruimen. Een ontruiming is vaak fysiek zwaar en de benodigde hulpjes heeft niet iedereen tot de beschikking. Daarom is het ook helemaal niet raar als u hulp inschakelt. Fijn om te weten dat u een professioneel ontruimingsteam hiervoor kan inschakelen. Wij leveren advies en assistentie op maat voor een woningontruiming in Heemskerk.

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Vragen? Neem direct contact op

Heemskerkerduin – Noorddorp

Neem direct contact op voor een gratis offerte

contactwerkwijze
Call Now ButtonBel ons nu