Woningontruiming Naarden

woningontruiming

Woningontruiming

woningontruiming

Bedrijfsontruiming

woningontruiming

Spoedontruiming

woningontruiming

Verhuizen

Vloerverwijdering

inboedel opkoop

Inboedel opkoop

Úw ontruimer in Gooise Meren: Naarden – Huizen – Blaricum wij verzorgen uw woningontruiming met zorg en respect.

Gratis offerteafspraak voor een woningontruiming in de omgeving Naarden

Vragen? Bel direct

Woningontruiming in Naarden? Vertel ons wat uw wensen zijn. Daarvoor komen wij graag persoonlijk bij u langs. Doormiddel van een bezichtiging en aan de hand van uw wensen maken wij een geheel vrijblijvende offerte voor u. Want meestal moet de woning bezemschoon opgeleverd worden. En een koopwoning moet verkoopbaar opgeleverd worden. Daarom kunnen wij u voorzien met een totaaloplossing voor uw ontruiming. Dit houdt in dat we ook aanvullende diensten verrichtten. Namelijk:


– Het verwijderen van vloerbedekking
– Afvoeren van afval
– Desgewenst kunnen wij uw tuin opschonen
– Kleine stucwerkzaamheden zoals het dichten van gaatje in de muur
– Opslaan van inboedel
– Seniorenhulp
– Verhuizen
– Opkopen van inboedel


Nadat u contact met ons opneemt en uitlegt wat uw wensen zijn komen we bij u langs voor een inventarisatie. Doormiddel van de onderstaande manieren neemt u contact op met ons.


Email: info@uwontruimer.nl
Telefoon : 06 53 92 91 45
Contactformulier

Opkopen van inboedel door ons ontruimingsbedrijf

Meer informatie over seniorenverhuizing

Uwontruimer.nl is naast een ontruimingsbedrijf ook een opkoper van inboedel. Niet alleen kunnen wij uw woning ontruimen, wij kunnen u er ook een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Zodoende scheelt dat u geld voor een ontruiming en kan dat in sommige gevallen zelfs gratis. Voordat we een bod uitbrengen doen we altijd een taxatie. Doormiddel van een foto of een bezoek op locatie kunnen wij u er een prijs voor bieden. Gesteld wordt dat deze prijs is gebaseerd op de huidige markt. In aanmerking komende goederen voor opkoop zijn O.A:


– Vintage meubelen (voornamelijk uit de jaren 50/60)
– Designmeubelen uit Frankrijk, Spanje, Italië, Scandinavië, Nederland
– Oude meubelen
– Kunstwerken: beelden, schilderijen, tekeningen


Kortom eigenlijk alles wat nog een waarde vertegenwoordigt kopen wij op naar waarde. Noch vraagt u zich af of uw goederen in aanmerking komen? Stuur ons een foto naar ons mailadres: info@uwontruimer.nl

Seniorenhulp Naarden: woningontruiming en verhuizen

Woningontruiming in Naarden in combinatie met verhuizen komt veel voor. Doordat senioren vaker naar een kleinere locatie verhuizen kunnen niet alle spullen mee. Dus dan gaat de verhuizing soms hand in hand met een ontruiming. Daarmee kan dat een ingrijpende gebeurtenis zijn. Want spullen kunnen een emotionele waarde hebben en een herinnering naar boven brengen. Vandaar dat een ontruiming en verhuizing net even wat meer zorg nodig heeft. Zodoende kunnen onze medewerkers u hiermee helpen. Doormiddel van begeleiding en één contactpersoon helpen wij u spulletjes uit kiezen voor de nieuwe locatie. En voor de overige spullen vinden wij een nieuwe bestemming. Daarnaast zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk wat overblijft beschikbaar gesteld wordt voor hergebruik. Kortom voor een verhuizing en woningontruiming in Naarden bent u aan het goede adres. Tel: 06 53 92 91 45 Email: info@uwontruimer.nl

contactformulier

AalsmeerAmsterdamAmstelveenBlaricum – Bussum – Eemnes – Gooise Meren – Huizen – Muiden 

Meer informatie over onze werkwijze

Direct een vrijblijvende offerte

Gratis offerte