Woningontruiming Voorschoten

Woningontruiming in Voorschoten? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een kostenopgave.

Vakkundig en snel uw woningontruiming in Voorschoten laten uitvoeren door uwontruimer.nl

Vragen? Bel direct

Wij verzorgen uw woningontruiming in voorschoten met zorg en tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u totaaloplossingen voor elk soort ontruiming. Dus ook bedrijfsontruiming en ontruiming van winkelpanden. Als u gebruik maakt van onze totaaloplossing dan verzorgen wij uw ontruiming van A tot Z en heeft u geen omkijken meer naar de oplevering. Ook kleine  kluswerkzaamheden zoals het terugzetten van deuren en stucwerk verzorgen wij. Heeft een boedel die nog een significante waarde vertegenwoordigt? Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Tel: 06 53 92 91 45 Email: info@uwontruimer.nl voor een taxatie of een gratis offerte afspraak voor een woningontruiming in Voorschoten.

Seniorenhulp bij uw woningontruiming in Voorschoten

Meer informatie over seniorenverhuizing

Een woningontruiming in Voorschoten met seniorenhulp van úw ontruimer. Voor ouderen gaat een verhuizing vaak hand in hand met een ontruiming. Meestal is de nieuwe locatie kleiner waardoor niet alles mee kan. Dan is het fijn als iemand u hierbij helpt, bijvoorbeeld met het uitzoeken van meubels voor de nieuwe locatie. Wij bieden u een uitgebreide service op dit gebied. Zodoende kunnen wij u helpen met het uitzoeken van spullen en deze ook voor u verhuizen. Over de restboedel en de oude woning hoeft u zich dan geen zorgen te maken. Namelijk verzorgen wij de oplevering en de ontruiming van deze woning. Als u vragen heeft, schroom niet om te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Tel:06 53 92 91 45

Huis leegmaken na overlijden kan zeer onaangenaam zijn voor nabestaanden.

Een woningontruiming of het leegmaken van een woning in Voorschoten na overlijden verzorgen wij met zorg en respect. Na het overlijden van een dierbare kan het voorkomen dat u een woning heeft die ontruimd moet worden. Dit kan een intensieve periode zijn met veel emoties. Ook moet er veel geregeld worden voor bijvoorbeeld een uitvaart. Een bijkomende ontruiming wordt dan al snel te veel. Wij snappen dit maar al te goed en we helpen u graag. Een ontruiming wordt door ons met respect en zorg uitgevoerd zodat u zich met andere dingen kunt bezighouden. U kunt de sleutels gerust aan ons overlaten. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet.

contactformulier

Meer informatie over onze werkwijze

Direct een vrijblijvende offerte

Gratis offerte