Woningontruiming Rotterdam

Woningontruiming in Regio Rotterdam

Dé expert voor een woningontruiming in Rotterdam.

Vragen? Bel direct

Rotterdam is een grote stad. Daarom vraagt een woningontruiming in de binnenstad om een betere voorbereiding. In het centrum van de stad kan je niet altijd gebruik maken van containers en moeten er parkeervergunningen aangevraagd worden. Ook ontbreekt er vaak een lift. Daarom hebben wij een verhuislift tot de beschikking zodat de inboedel toch snel uit de woning gehaald kan worden bij een huis en/of woningontruiming of seniorenverhuizing.

Wat zijn uw wensen?

Meer informatie over seniorenverhuizing

In Rotterdam verlenen we meer diensten dan alleen woningontruiming. Wilt u een huurwoning laten ontruimen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met opleveringseisen. Daarom moet de woning schoon zijn als u de sleutel inlevert. En in sommige gevallen betekent dat dat de vloer verwijderd moet worden of de muren moeten worden gewit. Heeft u een koopwoning en wilt u de woning verkopen? Dan is het van belang dat de woning  weer netjes en verkoopbaar wordt opgeleverd.

Wij helpen u graag en verlenen hierbij de volgende diensten:
Ontruimen van de woning
– Bezemschoon opleveren
– Schoonmaak
– Klus- en herstelwerkzaamheden
– Opschonen van de tuin
– Verhuizen


Gaat u van groot naar klein verhuizen? En weet u niet wat u met de overige spullen moet doen? Wij helpen u graag, neem contact op met ons. Wij kunnen uw oude woning naar wens opleveren en u verhuizen naar de nieuwe locatie. Neem contact op voor onze uitgebreide dienstverlening.

Laat u ontzorgen door uwontruimer.nl

Transparant, duidelijk en persoonlijk contact, dat zij onze pijlers waar we grote waarde aan hechten. Wij willen u graag ontzorgen op het gebied van ontruimen en verhuizen. Vertel ons wat úw wensen zijn en wij helpen u graag. Neem contact op voor een indicatie van de kosten voor de werkzaamheden. U bereikt ons telefonisch 06 53 92 91 45

Zéér lage tarieven bij een woningontruiming in Rotterdam

Wij hanteren gunstige tarieven en we zijn de goedkoopste in de regio voor een woningontruiming in Rotterdam. Mede door onze uitgebreide service hebben wij een zeer hoge klanttevredenheid.  Tevens zijn we zijn ook inzetbaar voor spoedontruimingen en kunnen we binnen 24 op locatie zijn en over gaan tot een ontruiming.

Vul hier het onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Hoek van Holland – Pernis – Rozenburg Hillegersberg – Den Haag – 

Meer informatie over onze werkwijze

Direct een vrijblijvende offerte

Gratis offerte
Call Now ButtonBel ons nu